Plastic and Aesthetic Department by Sheng-Hao Sun

Sheng-Hao Sun Shares The Plastic and Aesthetic Department Medical Space

Sheng-Hao Sun, the lead designer of the awarded design Plastic and Aesthetic Department by Sheng-Hao Sun demonstrates, The lobby was separated by the cosmetic product walls into three equal parts. Customers in different groups can feel much more private and secure when waiting for surgery or consultation. Link the different spaces with the same materials of the floor and walls. Cleverly connect the interior and exterior spaces with soft designs of skylights and water space. The project adopts metal materials to deliver the high-technological sense, and combines the waterscape and green walls to ease customers’ tension before the medical cosmetic surgery. .

Plastic and Aesthetic Department by Sheng-Hao Sun Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54017

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DesignLancers homepage.

Design Interviews
Copyright © 2010 - 2017 DesignLancers - designlancers.com - All Articles