Award Winning Retrofit Melhoramentos Company Melhoramentos Company Headquarters

Guilherme Torres Creates The Retrofit Melhoramentos Company Melhoramentos Company Headquarters

Guilherme Torres, the creative mind behind the displayed work Retrofit Melhoramentos Company by Guilherme Torres says, Organized around the current central atrium the project aims to reconfigure the entire building respecting it’s structural grid. A rational the study of its structural systems, four hydraulic cores were created to attend all floors. On the ground floor, curved walls and soft ramps protect the interior from the street, creating a smooth transition to a large area open atrium. The Atrium is organized around a water mirror that allows all the functions of the building to communicate in harmony..

Award Winning Retrofit Melhoramentos Company Melhoramentos Company Headquarters Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54806

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DesignLancers homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2017 DesignLancers - designlancers.com - All Articles