Showroom/Office by Kevin Chang-lab Modus

Kevin Chang-lab Modus Illustrates The Fuyi River Sales Center Showroom/Office

Kevin Chang - Lab Modus, the designer of the awarded design Showroom / Office by Kevin Chang - Lab Modus spells out, The scheme consists of a three-story gray glazed volume and a sequence of double-curved white coated metallic panels. This set of panels constantly shifts both in width and pitch with a nonlinear rhythm to provide sunlight for interior space and as well to give perception for users inside the building. Giving maximum presence to the context, the overall massing of project applies advantage of the length of street front side to make a continuous extension to the back side of the project..

Showroom/Office by Kevin Chang-lab Modus Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=54045

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to DesignLancers homepage.

Museum of Design
Copyright © 2010 - 2018 DesignLancers - designlancers.com - All Articles